Læringslegetøj

Miljøvenligt og bæredygtigt trælegetøj fra PlanToys, hvor barnet udfordres optimalt gennem sjov leg. Barnet lærer om farver, former, mønstre, rækkefølger, tal, bogstaver og andre færdigheder indenfor kognitiv, psykisk og fysisk udvikling. Trælegetøjet er også udviklet børn med syns- og hørehandicaps.

Produktet blev lagt i kurven.
1

Læringslegetøj

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
   
 1. Stable ringe - 5124

  Dette farverige samlesæt med træringe lærer barnet om størrelser og farver. Af sikkerhedshensyn er midterstangen bøjelig.
 2. Hoppende arkrobat - 5361

  Sjov hoppende arkrobat med justerbar højde og magnetisme
 3. Doktor sæt - 3451

  Hav sjov med dette doktor sæt - pas og plej de syge så de bliver raske igen. Dine børn vil bruge deres kreativitet og lære om sympati for andre. Med dette doktor sæt vil der være mage timer med leg og læring.
 4. Samle båd - 5429

  Sorter og placer figurerne på bådene og leg, at du losser varer i havnen. Stimulerer børn til at genkende farver og former - udvikler ligeledes hånd-øje koordinering.
 5. Byggeklodser firkantede - 5375

  Farverige klodser i tre nuancer - Dit barn vil her lære om størrelsesforhold og udvikle fin motoriske ævner ved at få klodserne til at passe sammen.
 6. Frø puslespil - 5635

  Lær noget om din ven frøen og dens livscyklus. Stimulerer finmotorik og til problemløsning.
 7. Firkantede byggeklodser - 5374

  Firkantede byggeklodser i forskellige nuancer - Lær at tælle, bygge og kordinere. Indeholder 15 klodser.
 8. Geometriske klodser - 5511 Geometriske klodser - 5511
  Ny!

  Geometriske klodser - 5511

  Dette sæt med 6 geometriske træperler kan stables sammen på forskellige måder. Byg unikke tårne og landskaber ud af de fine træklodser. Børn vil elske at se, hvordan de forskellige former stables sammen og forstå hvordan de grundlæggende elementer kommer i balance. Produktet er produceret i bæredygtigt gummitræ.
 9. Søstjerne kalejdoskop - 4601

  Sjovt for barnet at se ting forandre sig med dette kalejdoskop med linse på 3 cm.
 10. Stable-raket - 5694

  Byg raketten ved at stable delene, så de passer sammen. Sæt austronauten på sædet og så er du klar til nedtælling - 3 - 2 - 1 - start!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5