Babylegetøj

Farverigt og miljørigtigt legetøj i bæredygtigt gummitræ. Sjove rangler og ophæng med stimulans til udvikling af barnets syn, hørelse, motorik og intellekt. Legetøjet kan trygt puttes i munden, da det er 100% fri for skadelige stoffer. Unikt design og holdbarhed, der gør legetøjet uopslideligt.

Produktet blev lagt i kurven.
1

Babylegetøj

 1. 1
 2. 2
   
 1. Aktivitets-klodser - 5531

  Dette sæt med 9 sansestimulerende klodser består af 3 synsstimulerende klodser, 3 hørestimulerende klodser og 3 klodser med stofbelægning. Fremmer også kinæstetisk læring. Opbevaringspose medfølger.
 2. Træpingvin - 5200

  Skub den lille pingvin og se den vugge frem og tilbage. Stimulere barnets visuelle sanser.
 3. Kanin-rangle - 5214

  Denne lille Kaninrangle har en ringelyd, der stimulerer babyens lyst til at udforske lyd og fremmer udviklingen af hånd-øje koordinering. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 4. Rangle - 5227

  De smukke, klare farver og den blide raslelyd fremmer barnets følesans og psyiske udvikling. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 5. Trekantet gribe-legetøj - 5244

  Sjov trekantet gribe-legetøj med en aftagelig bold, der også kan bruges som en rangle. Dette øger barnets finmotorik, mens barnet griber og leger.
 6. Natur baby-nøgle-rangle - 5267

  Fin nøglerangle, som er med til at forbedrer babys finmotoriske evner, når de griber fat i og ryster legetøjet. Produktet er produceret i bæredygtigt gummitræ.
 7. Baby-kæde - 5218

  Denne farvestrålende babykæde er velegnet til vugger, barnevogne og klapvogne. Der er forskellige figurer at gribe efter og se på, og ringlelydene er frydefulde for babyen at lytte til.
 8. Træbamse - 5241

  Sød lille bamse i træ. Perfekt til sjov og leg eller som pynt på børneværelset.
 9. Fugle-rangle - 5216

  Denne søde fugle-rangle er stimulerende for baby's udvikling. Den opmuntrer babyen til at undersøge lyde og udvikler finmotorik og hånd-øje koordinering, når den lille griber fat i ranglen. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 10. Klappe-roller - 5228

  Når dette enkle legetøj rulles, laver det en blød klappe-lyd.
 1. 1
 2. 2