Produktet blev lagt i kurven.
1

Bæredygtig tankegang

PlanToys børnemuseum

PlanToys' børnemuseum viser en fascinerende historie for legetøj. Museet har over 10.000 besøgende hvert år og det er en sjov læringsform, hvor børnene får viden omkring naturen, samfundet og miljøet.

Genplantningsprogram

Ved at samarbejde med Plan Group arrangerer vi en årlig ’PlanLoves Forest Program’. I de sidste 8 år har vi plantet over 40.000 planter i Chiyaphum-provinsen, der dækker 2.000 hektar.

Børne- og fællesskabsklub

Dette projekt giver børn mulighed for at deltage i forskellige, berigende aktiviteter i skoleferier og Thai-børnedage i januar. Det har været et yderst gavnligt program for børn af PlanToys medarbejdere, såvel som dem i nærliggende samfund.

Moderskabt-legetøjsprojekt

I dette projekt arbejder både PlanToys, designere, ingeniører, børne-specialister og mødre til børn med særlige behov sammen om at skabe tre typer af legetøj til børn med følgende handicap: Autisme, Cerebral parese (spasticitet) og synshandicap.

Sarnsaeng-Arun Kultur- og miljøfond

Fonden består af et offentligt bibliotek, en park, en hytte og et magasin, der fremhæver miljømæssige og sunde livsstilsproblematikker.