Spil

Sjove og udviklende spil i bæredygtigt træ, hvor barnet udvikler de sociale færdigheder i samspil med andre. De farverige og fantasifulde legemuligheder træner balance og koordinering, sprog og kommunikation og udvikler ligeledes finmotorikken.

Produktet blev lagt i kurven.
1

Spil

 1. 1
 2. 2
 3. 3
   
 1. Find en elefant - 4624

  Find elefanten med den samme farve som din tergning viser - vinderen er den med flest sæt. 18 brikker og 2 terninger.
 2. Balance kaktus - Special udgave - pastel - 4628

  Det hele handler om strategi! Den spiller, der kan bygge og få kaktussen i balance uden at den vælter vinder. Ideel for 1-4 spillere.
 3. Aber på række - 4612

  Et klassisk 4-på-række spil med abe-tema. Udvikler barnets logiske-, strategiske- og sociale evner.
 4. Byg en zoologisk have - 5142

  Når barnet bygger den zoologiske have og placerer dyrene på de rette pladser, udvikles både finmotorik og færdigheder som at tælle og at genkende farver. Sættet består af 16 trædele og 5 dyr.
 5. Ludo - 4622

  Klassisk Ludo men med temaet isbjerg. Sæler, pingviner, isbjørne og valrosser kæmper om at komme i mål på toppen af isbjerget!
 6. Balancebåd - 5136

  Udvikler finmotorikken. Kast terningen og se, hvilken farve, du slår. Vælg så et dyr i samme farve. Den spiller, der kan placere dyrene med tangen og undgår, at det hele vælter, har vundet! Sættet består af 6 par dyr, en terning og en tang. Ideelt til 1-4 spillere.
 7. Sæson bingo - 4625

  Leg bingo med årstiderne. 4 Forskellige plader der repræsentere hver sin årstid. Træk en brik fra stofposen og se om du har den i samme i din årstid.
 8. Balancekaktus - 4101

  Det handler om strategi! Den, der kan bygge kaktussen, så den ikke vælter, har vundet. Ideel for 1-4 deltagere.
 9. Foder en frø - 4617

  Del jer op på 2 hold og kast et insekt til den sultne frø! Holdene skiftes indtil alle insekter er kastet. Det hold, der har fodret med flest insekter, vinder.
 10. Balance-aber - 5349

  Hæng aberne i træet, uden at træet kommer i ubalance! Fremmer barnets matematiske evner, når det regner afstande på aberne ud, så træet ikke kommer i ubalance.
 1. 1
 2. 2
 3. 3