PlanWorld

Uendelige legemuligheder for børn i alle aldre med bæredygtigt trælegetøj fra PlanToys. Stimulerer motorik, fantasi, koordinering og samspil med andre børn. Barnet kan bygge en hel by eller bondegård med veje, huse, køretøjer, dyr og dukker. Lækkert design i flotte, kemikaliefri gennemfarvet træmateriale.

Produktet blev lagt i kurven.
1

PlanWorld

 1. 1
 2. 2
 3. 3
   
 1. Klassisk tog - 6095

  Klassisk tog bestående af 3 vogne, der passer til det øvrige legetøj fra PlanWorld.
 2. Parkeringsgarage - 6611

  Parkeringsgaragen består af 3 etager med parkeringspladser, arbejdselevator-tårn og helikopterlandingsplads. Sættet består desuden af genopladningsstation for el-biler, bilværksted, 1 figur, busstoppested og bil.
 3. Hjem - 6617

  Gør et hus til et rigtigt hjem med familie-tid og godnathistorier om aftenen for din nyfødte baby! Dette sæt består et dobbeltsidet legetøjshjem, mor, far, baby, hund, soveværelse, toilet og spisestue.
 4. Vejanlægs maskiner - 6014

  Så er der gjort klar til vejbyggeri - de 3 flotte maskiner, der passer til vejserien.
 5. Kransæt - 6086

  Dette sæt består af en kran, anlægsskilt, trafikadvarselsskilte, cementblandemaskine, en arbejdsformand og en arbejder. Kranen kan drejes og læsses med byggematerialer med taljeblokken.
 6. Forlystelsespark - 6263

  Forlystelsespark fyldt med familieaktiviteter. Redskaber der kan underholde børn og forældre i timevis. Sættet består af: Tov-bil, der kører fra start til slut på banen, 3 familiefigurer, 2 cykler med flytbart cykelparkeringsområde, paraglider, butik og afslapningsareal, rebstige og vindmølle, der kan dreje.
 7. Bageri - 6615

  Friskbagt brød dufter så dejigt! Dette sæt består af den dobbeltsidet lege-butik, ekspedient, brødudstilling, bord og hylde, bageredskaber, vareskilt og forskellige slags brød.
 8. Banegård - 6620

  Alle ombord! Pas på afstanden mellem toget og perronen! Dette sæt består af en dobbeltsidet lege-banegård, stationsforstander, passagerer, kufferter og bagagevogn, billetautomat, cykler, cykelparkering og en kiosk.
 9. Tømmer lastvogn - 6005

  Flot tømmer lastvogn, der passer til PlanToys vejsystemer - til mange timers sjov leg både alene og sammen med kammerater.
 10. Motorvejs vedligeholdelse - 6047

  3 flotte arbejdslastbiler i sikkerhedsfarve til vedligeholdelse af motorvejnettet. Passer til alt øvrigt legetøj til PlanWorld.
 1. 1
 2. 2
 3. 3