Konstruktion og kreativitet

Spændende og udviklende legetøj i bæredygtigt træ til stimulering af barnets kreative, kognitive og motoriske udvikling. Aldersrelevante lege- og udviklingsmuligheder med forskellige spændende værktøj og byggesæt, hvor barnets egen fantasi og lyst til at skabe sætter dagsordenen.

Produktet blev lagt i kurven.
1

Konstruktion og kreativitet

 1. 1
 2. 2
   
 1. Vand klodser - 5523

  Disse 6 vand klodser fås i 2 faconer. Barnet kan lære om nye farver ved at sammensætte klodserne.
 2. Eventyr klodser - 5650

  Og de levede lykkeligt til deres dages ende:-) Dette sæt kan barnet selv bygge og lege med. Sæt bestående af 35 dele: prins, prinsesse, heste, karet og et udvalg af kulørte og neutrale klodser.
 3. Marmorkugle bane - standard - 5642

  Byg en fantastisk marmorkugle-bane med dette sæt med 20 dele. Se marmorkuglerne suse ned ad de forskellige bane-dele:-)
 4. Saltdej sæt - 5697

  Find din indre saltdejs-kok frem og frembring dine egne delikatesser! Sættet består af 6 forskellige kageforme, dejskraber, kagerulle, en lille bakke med 3 ekstra forme og en dej-spore. (Indeholder ikke dej).
 5. Konstruktions sæt - 5539

  Dette sæt med 40 dele er let at samle og skille ad til alle mulige figurer. 2 i 1 svensknøgle og skruetrækker medfølger.
 6. Slots klodser - 5651

  Udforsk din opfindsomhed med dette slotstema klodse-sæt bestående af 35 dele: træ-riddere, hest og et udvalg af kulørte og neutrale klodser.
 7. Marmorkugle bane - Deluxe - 5643

  Byg en fantastisk marmorkugle-bane med dette sæt med 30 dele. Se marmorkuglerne suse ned ad de forskellige bane-dele:-)
 8. Byg-en-by dejsæt - 5699

  Byg-en-by og lav dine egne veje og biler. Sættet består af 2 bilformorme, 2 bil hjulaksler, 1 dejskraber og 1 håndtag med 3 udskiftelige ruller (indeholder ikke dej).
 9. Robot værktøjskasse - 5540

  Denne værktøjskasse kan forvandle sig til en robot! Du kan ikke bare bygge fantastiske ting men også have din egen robot legekammerat:-) Sættet består af 18 stykker værktøj: hammer, svensknøgle med skruetrækker, møtrikker og bolte og en værktøjskasse, der kan vendes og ligne en robot.
 10. Fantasi klodser - 5696

  Slip fantasien løs og byg en middelalder fantasiverden komplet med en katapult, konge og dronning, en ridder, 2 heste og endog en flyvende drage:-) Sættet består af 60 dele.
 1. 1
 2. 2