Dukkehuse

Bedårende dukkehuse med uendelige legemuligheder i bæredygtigt træ fra PlanToys. Solide og smukke dukkehuse med forskelligt tilbehør til legen. Timevis af leg alene eller med veninderne – masser af læring om hverdagsliv og rollelege, der stimulerer barnets psykiske, sociale og intellektuelle udvikling.

Produktet blev lagt i kurven.
1

Dukkehuse

 1. 1
 2. 2
   
 1. Landmandskone - 7137

  Landmandskone til sjov leg med bondegården fra PlanToys.
 2. Soveværelse - 7309

  Smukt soveværelse, der passer ind i alle legehusene fra PlanToys.
 3. Lade - 7147

  En 2 etagers lade, der består af en flytbar stige, en kornsæk, 2 høballer, 3 regulerbare hegn, et redskabssæt og et arbejds-hejseværk.
 4. Dukkefamilie - 1345

  Sød dukkefamilie med mor, far og børn til leg i dukkethuset - se det store udvalg.
 5. Dukkehus med møbler - 7141

  Lavet af 2 samlesæt, der kan stilles op på forskellige måder. Dukkehuset har et kæmpestort ovenlysvindue og 2 flytbare trapper. Sættet består desuden af 5 sæt moderne dukkemøbler.
 6. Køkken - 7310

  Flot og moderne køkken, der passer ind i alle legehusene fra PlanToys.
 7. Landmand - 7166

  Landmand til sjov leg med bondegården fra PlanToys.
 8. Dukkefamilie - 7142

  Sød dukkefamilie med mor, far og børn til leg i dukkehuset - se det store udvalg.
 9. Kreativitets legehus - 7610

  Vær selv arkitekt på det modulopbyggede og solide dukkehus! Dette moderne hus har 3 etager, der kan bygges på forskellige måder - faktisk mere end 10 forskelllige måder. Består af 1 flytbar trappe, 2 solcelle tag, der kan vendes og laves om til have, 6 flytbare vægge, 2 glasvinduer og møbler til soveværelse, stue, badeværelse, køkken og spisestue (ialt 28 dele).
 10. To go dukkehus - 7611

  Design dit eget univers med dette unikke kompakte dukkehus! Dukkehuset er nemt at transportere rundt og fuldt monteret. Det består af 3 enheder, som kan arrangeres på forskellige måder. Dukkehuset indebærer en lysekrone, 2 skydedøre og moderne møbler til
 1. 1
 2. 2