Babylegetøj

Farverigt og miljørigtigt legetøj i bæredygtigt gummitræ. Sjove rangler og ophæng med stimulans til udvikling af barnets syn, hørelse, motorik og intellekt. Legetøjet kan trygt puttes i munden, da det er 100% fri for skadelige stoffer. Unikt design og holdbarhed, der gør legetøjet uopslideligt.

Produktet blev lagt i kurven.
1

Babylegetøj

 1. 1
 2. 2
   
 1. Klokke-rangle - 5213

  Klokke-ranglen fås med gribevenligt håndtag og farverige rangle perler, der stimulerer barnets udvikling af høresansen. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 2. Roller - 5220

  Dette farverige stykke legetøj laver en lyd, når det rulles rundt. Stimulerer syns- og høresansen.
 3. Firkantet gribe-legetøj - 5245

  Sjov firkantet gribe-legetøj, med to ringe som laver lyde når firkanten rasles med. Dette øger barnets finmotorik, mens barnet leger og griber.
 4. Baby nøgle-rangle - 5217

  Farverig nøglerangle fremmer barnets finmotorik. Nøglerne er lette at holde fast i for barnet. Anbefales til børn fra
 5. Baby-bil - 5229

  Denne farverige legetøjsbil bevæger sig ved berøring. Stimulerer udviklingen af syn og motorik.
 6. Følekugler - 5242

  Følekugler i 3 farver med forskellige funktioner føle, rører og raslen
 7. Kanin-rangle - 5214

  Denne lille Kaninrangle har en ringelyd, der stimulerer babyens lyst til at udforske lyd og fremmer udviklingen af hånd-øje koordinering. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 8. Rangle - 5227

  De smukke, klare farver og den blide raslelyd fremmer barnets følesans og psyiske udvikling. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 9. Aktivitets-klodser - 5531

  Dette sæt med 9 sansestimulerende klodser består af 3 synsstimulerende klodser, 3 hørestimulerende klodser og 3 klodser med stofbelægning. Fremmer også kinæstetisk læring. Opbevaringspose medfølger.
 10. Baby-kæde - 5218

  Denne farvestrålende babykæde er velegnet til vugger, barnevogne og klapvogne. Der er forskellige figurer at gribe efter og se på, og ringlelydene er frydefulde for babyen at lytte til.
 1. 1
 2. 2