Babylegetøj

Farverigt og miljørigtigt legetøj i bæredygtigt gummitræ. Sjove rangler og ophæng med stimulans til udvikling af barnets syn, hørelse, motorik og intellekt. Legetøjet kan trygt puttes i munden, da det er 100% fri for skadelige stoffer. Unikt design og holdbarhed, der gør legetøjet uopslideligt.

Produktet blev lagt i kurven.
1

Babylegetøj

 1. 1
 2. 2
   
 1. Klokke-rangle - 5213

  Klokke-ranglen fås med gribevenligt håndtag og farverige rangle perler, der stimulerer barnets udvikling af høresansen. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 2. Roller - 5220

  Dette farverige stykke legetøj laver en lyd, når det rulles rundt. Stimulerer syns- og høresansen.
 3. Baby aktivitets-redskab - 5232

  Baby kan træne med dette sæt, som består af ophæng af 3 forskellige legetøjsdele: spejl, rangle og gribelegetøj, som kan tages af og bruges på senere udviklingstrin. Vingerne kan afmonteres og vaskes. For at sikre barnets sikkerhed er sættet designet med en robust 3-punkts konstruktion.
 4. Trekantet gribe-legetøj - 5244

  Sjov trekantet gribe-legetøj med en aftagelig bold, der også kan bruges som en rangle. Dette øger barnets finmotorik, mens barnet griber og leger.
 5. Baby-bil - 5229

  Denne farverige legetøjsbil bevæger sig ved berøring. Stimulerer udviklingen af syn og motorik.
 6. Spejl baby-bog - 5243

  Sjov baby-bog med forskellige spejle i
 7. Kanin-rangle - 5214

  Denne lille Kaninrangle har en ringelyd, der stimulerer babyens lyst til at udforske lyd og fremmer udviklingen af hånd-øje koordinering. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 8. Rangle - 5227

  De smukke, klare farver og den blide raslelyd fremmer barnets følesans og psyiske udvikling. Anbefales til børn fra 4 måneder.
 9. Firkantet gribe-legetøj - 5245

  Sjov firkantet gribe-legetøj, med to ringe som laver lyde når firkanten rasles med. Dette øger barnets finmotorik, mens barnet leger og griber.
 10. Baby-kæde - 5218

  Denne farvestrålende babykæde er velegnet til vugger, barnevogne og klapvogne. Der er forskellige figurer at gribe efter og se på, og ringlelydene er frydefulde for babyen at lytte til.
 1. 1
 2. 2